Er dig og din partner ved at løbe tør for date idéer? Så læs med her. Det kan godt nogle gange være svært at holde gnisten i live, når hverdagen er fyldt med trivielle ting som arbejde og rengøring. Det er dog vigtigt, at man som par kommer ud og får noget alenetid, hvor det bare er jer, som er i fokus. 

Prøv nyt mad sammen

Det er meget normalt at tage ud og spise, når man er på date. Nogle vil måske mene, at det er for normalt og en anelse kedeligt. Af den grund skal I ikke bare tage til jeres stamsted, når I skal ud at spise. Find i stedet en restaurant som I ikke har prøvet før. Det gør hele oplevelsen mere spændende. 

På restaurant.dk kan man se en stor oversigt over forskellige spisesteder. Hvis man ved, at man gerne vil spise italiensk mad, er det muligt at søge efter italienske restauranter. Men hvis man vil helt ud af sin komfortzone, kan man altså i stedet bare vælge en af de tilfældigt udvalgte restauranter. Der er er nemlig et par stykker. Under hver restaurant står der lidt information. Det kan for eksempel være, hvornår restauranten åbnede samt selvfølgelig restaurantens adresse. 

Det kan også være, at I vil spise virkelig lækker og god mad. Så kan man i stedet tjekke hjemmesiden med Danmarks bedste spisesteder

Test grænser sammen

Hvis man har tid til en længere date, er det ofte rigtig sjovt at lave noget sammen før, at man går hen og spiser aftensmad. Det kan være mange ting, og det kommer selvfølgelig helt an på, hvad man hver især finder sjovt.

Man kan for eksempel tage i et escape room. Man vil blive låst inde i et værelse og har så en time til at løse gåden og derved komme ud. Der ligger forskellige spor rundt omkring i rummet, og det kan altså godt være svært.

Hvis man er til noget mere action-fyldt, kan man i stedet tage til for eksempel paintball. Der er mulighed for at prøve paintball i langt de fleste større (og måske også mindre byer) i Danmark. Det er sjovest, hvis man er lidt flere end bare to personer. Så kan man for eksempel lave en dobbeltdate ud af det. Det betyder selvfølgelig ikke, at man også skal tage ud og spise sammen bagefter. Det er helt op til den enkelte – det kan dog være hyggeligt.